Kérdésed van? Hívj minket! +36709479629

A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
2 190 Ft

A pillanat íze - Déjá vu (ebook)

A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
A pillanat íze - Déjá vu (ebook)
A pillanat íze - Déjá vu (ebook)

Ebben a digitális kiadványban (nem nyomtatott könyv,ezért vásárlás előtt regisztráció szükséges!)5 klasszikus torta, a mi elképzelésünk által elkészített receptje olvasható.
Mind az 5 recept részletes, fázis fotós leírással rendelkezik.
Az 5 torta:
-Rákóczi túrós
-Eszterházy mousse torta
-Sacher mousse torta
-Oroszkrém mousse torta
-Puncs mousse torta
A fájl kiterjesztése: pdf
Fájl méret: 11,1 Mb
Oldalszám: 25 oldal
Képméret: A4 - nyomtatható

Fontos! Ahhoz , hogy le bírd tölteni a vásárolt digitális tartalmat, ahhoz vásárlás előtt regisztráció szükséges, és bejelentkezve kell vásárolnod, mert a fiókodból fogod tudni elérni a vásárolt termékeket. 
A rendelést követően bejelentkezve kattints a fiókodra, és a „Megrendelések” menüre!
Ott egyszerűen kiválasztod az aktuális rendelést és kattints a „Részletekre”!
Ott ki vannak listázva a vásárolt tételek, amiket „Letöltéshez klikk ide” gombra kattintva le is tudsz tölteni amennyiben ki van fizetve a vásárolt termék.

2 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
Részletek

A tortákról részletesebb leírást ide kattintva olvashatsz.

 

"Megannyi íz létezik, és megannyi ízű torta. A számtalan ízkombinációnak csak a képzeletünk szab határt, így a különböző alapanyagok kombinálásával akár minden alkalommal dönthetünk egy újfajta íz megismerése mellett.

De néhány ízkombináció mégis kiemelkedik a sokaság közül, és olyan torták születnek belőlük amik kiállják az idő próbáját, mert annyira belopják magukat az emberek szívébe, hogy generációkon keresztül sem veszítenek a népszerűségükből.

Az ilyen cukrász készítményeket aki kóstolja, részese akar lenni a fogyasztása okozta élménynek a következő, és a következő alkalommal is. Így a népszerűségük töretlen tud maradni, és ezért a mai napig keresik őket a cukrászdák kínálatában.

Persze a legtöbb ilyen finomság receptúráját már eltérően követik akár a profi, akár hobbi cukrászok az eredeti recepthez szigorúan, vagy éppen nagyon elrugaszkodottan nyúlva.

Ez alkalommal mi is ilyen sokak által ismert, és kedvelt klasszikus cukrász készítményeket vettünk alapul a tortáink elkészítéséhez. Gondosan megtervezve a receptet arra törekedtünk, hogy a fogyasztóik abszolút érezzék az eredeti recept okozta ízvarázst, de a mi elképzeléseinket hozzáadva egy megújult formában még emlékezetesebb legyen, és élvezetesebb élményt tudjon nyújtani.

A következő 5 torta elkészítésének menetét minden eddiginél részletesebben írtuk le, hogy a siker garantált legyen, ha mégis bármilyen kérdésed merülne fel a receptekkel kapcsolatban, akkor bátran kérdezz tőlünk a Facebook oldalunkon!